ECHIPA CABINET DE AVOCAT VĂRZARU ION

AVOCAT vărzaru ion

Ion este avocat în cadrul Baroului București din anul 2004, deține abilități de comunicare în limba engleză și spaniolă și se remarcă prin disciplină profesională și seriozitate în raporturile cu justițiabilii.

Ion a acumulat cunoștințe juridice solide, care îl recomandă drept un bun profesionist și un redutabil adversar în instanța de judecată. În litigiile referitoare la obținerea despăgubirilor în favoarea victimelor de accidente auto, Ion Varzaru s-a remarcat prin soluțiile obținute pentru clienții noștri în instanță.

Perseverant și tenace, abordează cu intuiție diplomatică diferendele care se soluționează prin proceduri de conciliere, urmărind satisfacerea pretențiilor legale ale clientului.

AVOCAT Moraru Maria 

Maria a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în anul 1980 și este membru al Baroului București din anul 1982.

Moraru Maria este un experimentat avocat pledant, acceptând provocările profesionale în mod continuu și neîntrerupt de peste 38 de ani.

Apărător al cauzelor imposibile atât în promovarea drepturilor minorilor, cât și ale reprezentanților legali ai acestora, Maria se angajează cu interes și manifestă ingeniozitate în soluționarea cauzelor cu care este mandatată în instanță.

AVOCAT BARANGA Ștefania ruxandra

Ștefania este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și avocat în cadrul Baroului București din anul 2016.

Cunoștințele dobândite pe parcursul anilor de studiu, alături de experiența dezvoltată în mod continuu în cadrul echipei noastre, o recomandă drept un profesionist determinat.

Ștefania este avocatul pledant care își exercită profesia cu pasiune și interes manifestat în raport de problemele clientului.

Call Now Button

Aveți încredere în noi. Împreună facem dreptate.

mail+40 788 55 00 57

Got it!
X